четвъртък, 12 април 2012 г.

Ники Минаж мразела баща си


Бил е алкохолик, наркоман и е тормозил майката на певицата



Повечето хора притежаваме едно лошо качество, вседствие на което съдим другите, без да ги познаваме. Ники Минаж може и да направи запомнящ се дебют, но заради визията си не срещна одобрението на много хора. Мнозина пренебрегнаха музиката и таланта ѝ, само за да могат да я упрекват.



В телевизионното шоу Nightline, певицата разказва, че е имала трудно детство. Баща ѝ бил алкохолик и наркоман, а зависимостите му го карали да изпада в                 състояния, в които заплашвал, че ще убие майка ѝ.



Ники си представяла как го убива и постоянно се молила да е мъртъв, за да могат най-накрая да се почувстват свободни. Изпълнителката е от голямо семейство. Освен родителите си, има също брат и сестра. Всички те са се преместили от Тринидад в Ню Йорк, когато тя е била на 5 годинки.



Отношението на бащата на певицата е повлияло на нейните бъдещи контакти с мъжете. Докато е била малка, тя непрекъснато си обещавала, че няма да допусне някой да я унижава, когато порасне. Затова и години по-късно, тя държи да е наясно, че правилата във връзката зависят от нея.



Родителите на Ники са все още заедно. Надяваме се, че баща ѝ се е променил и се е отказал от вредните навици, които са замъглявали съзнанието му години наред. Надяваме се също така ясно да осъзнава какво е причинявал на семейството си. И да се опитва да поправи грешките си, макар и да е малко късно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар